Turkse Yoghurt Mezze, Haydari

 
 
 

Turkse Yoghurt Dip, Haydari.

Ingrediënten;

- 4 etlps volle yoghurt
- 100gr. witte of feta kaas
- 1 etlp gedroogde munt
- 1 etlp boter
- 1 teentje knoflook
- 2 etlps olijfolie
- Bieslook te strooien
- Zout

Bereiding;

1- Bak de munt met boter en laat hem een beetje afkoelen.
2- Prak de feta kaas goed en meng met yogurt.
3- Rasp een teentje knoflook en meng goed met yogurt mengsel.
4- Doe de boter en munt mengsel met yogurt, meng alles goed.
5- Doe olijfolie erop.
6- Strooi de bieslook over de Haydari heen.

Afiyet Olsun ❤️

 

📍Volg mijn YouTube kanaal👍

https://youtube.com/c/

 

 

 📍 Volg mijn instagram account 👍

 I'm on Instagram as @thedeliciousturkishfood. Install the app to follow my photos and videos. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=p0kkqebuy1ry&utm_content=r3ehbg

Reacties

Populaire posts van deze blog

Borek met witte kaas, Peynirli Borek