Spinazie taart

Ingrediƫnten;
300 gr gewassen spinazie
1 ui
1eetlepel zonnebloemolie
1pak bladerdeeg ( 10 stuks )
100gr witte kaas
30 gr pijnboompitten
1ei geel
Zout, peper
Bereiding;
1- Bak de gesnipperde ui met spinazie, doe wat zout en peper daarop,
2- Haal de afgekoelde spinazie door elkaar met witte kaas,
3- Snij de bladerdeeg als een L vorm aan de 2 randen. Zo heb je 2 losse hoekjes maar wel vast aan de rest van de bladerdeeg,
4- Wissel de losse hoekjes met elkaar,
5- Verdeel de spinazie op de 10 bladerdegen,
6- Klop de ei geel en smeer die op de rand van de bladerdeeg,
7- Doe ze in de oven 200graden ongeveer 30 minuten,
8- Bak de pijnboompitten in de pan zonder olie,
9- Als de spinazie taart gaar is , verdeel de pijnboompitten op ze.
Afiyet olsun